DIT PRODUCT IS MOMENTEEL IN ONTWIKKELING. WILT U VRIJBLIJVEND OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN WANNEER DEZE BESCHIKBAAR KOMT IN DE SHOP, STUUR DAN EVEN EEN MAIL NAAR info@delenkorf.nl EN WIJ INFORMEREN U ALS EERSTE!


Set van 4 reparatielogo's.

In eigen huis ontwikkelde vervanging voor het logo op de naafdeksels van de Lancia Kappa Coupe. De kenners weten dat deze naafdeksels onmogelijk nieuw te verkijgen zijn, en na een 20 jaar lang leven vaak hun beste tijd hebben gehad. 

Door aan de achterzijde van de naafdeksel de twee pinnetjes waarmee het chromen inzetdeel met daarin ook het Lancia logo uit het ABS kunststof kapje te duwen ontstaat een ruimte waarin dit vervagende logo precies past.

Hiermee vervang je zowel het verchroomde deel als het logo. Door de constructie van ons vervangende deel zal geen vocht meer kunnen intreden onder het Lancia logo en blijft ontzettend lang mooi. Een prima oplossing om de getergde kapjes een tweede leven te geven.

Het OEM kapje gaat door het leven onder het OEM nummer 46473237


Voor alle duidelijkheid; het gaat hier om verkoop van 4 stuks reparatielogo, niet om de complete dekseltjes corresponderend met OE nummer!

Voor een mooie plaatsing van deze logo's is het noodzakelijk om het ongelijke oppervlak van de ruimte waar de Chromen kap voorheen gemonteerd zat vlak te maken met een vulmiddel (bijvoorbeeld siliconen kit) en dit goed vlak af te werken voor plaatsen van de sticker.

Dit geeft dan het resultaat zoals getoond op de foto bij het product. Maakt u het montageoppervlak niet goed vlak en vetvrij voor plaatsen dan zal de sticker loslaten.


Om repeteerbaar een exact vlakke montage te bereiken verkopen we deze set ook compleet met kunststof vulringen die in de op te vullen rand passen. Deze kunnen met een goede contactlijm op hun plek worden gelijmd waarna direct de sticker geplaatst kan worden. De kit met de vulringen treft u op de site aan onder nummer DN00100166-R (per stuk) en DN00100166-R-S (per set). 


Levertijd; 3 weken!


Logo naafdeksel Lancia Kappa Coupe reparatie cover 4 st -NIEUW-

  • Merk: Lancia
  • Model: DN00100166-S
  • Beschikbaarheid: Pre-Order
  • €42,35


Tags: logo, naafdeksel, lancia, kappa, coupe, reparatiedeel, -nieuw- set cover