Alle bestellingen worden binnen 48 uur verzonden.

Over ons


WWW.DELENKORF.NL

BTW Nr.: NL001867504B18

KvK nummer: 61429228

Eori nummer: NL163265550

Telefoon: 0031610553322

Email: sales@delenkorf.nl

IBAN: NL56KNAB0206026897


Delenkorf is het bedrijf van Raymond Bosch. Raymond heeft in de afgelopen 15 jaar vrijwel uitsluitend Italiaanse automobielen gereden, met een rijke historie aan Lancia in zijn ex- en huidig wagenpark, maar ook Fiat en Alfa Romeo hebben een plekje in zijn autohart en garage. Raymond besteed slechts een klein deel van zijn tijd aan Delenkorf, hij heeft ernaast een reguliere baan. De telefonische bereikbaarheid van Delenkorf is daardoor niet constant, contact op nemen per mail is daardoor meestal het beste.

"Als amateur-sleutelaar ervaar ik al jaren problemen om aan aan betaalbare en makkelijk verkrijgbare gebruikte en nieuwe auto-onderdelen voor Italiaanse auto's van tussen 1980 en 2005 te komen. Het aanbod is vaak zeer beperkt, en erg kostbaar. Met name voor Lancia is het online aanbod erg beperkt. Vanuit dat gemis ben ik Delenkorf begonnen."Delenkorf heeft een hele duidelijke filosofie over hoe om te gaan met gebruikte auto-onderdelen en die is gebaseerd op de volgende principes:

Kwaliteit
Alleen daadwerkelijk herbruikbare onderdelen worden aangeboden op Delenkorf, wat we zelf niet zouden willen hergebruiken bieden we ook niet in onze webshop aan.

Betaalbaar
Gebruikte onderdelen maken het leuk en betaalbaar een auto van 8 jaar of ouder op de weg te houden!

Duidelijk
Je weet direct en zonder contact te hoeven opnemen wat een onderdeel kost zodat je kunt vergelijken. Ook aan de omschrijvingen besteden we gepaste aandacht.

Makkelijk
Altijd en overal via de webshop bestellen, online betalen en de volgende dag in huis.


Transparant
Onze foto's zijn duidelijk en vanuit verschillende hoeken genomen. Het zijn geen voorbeeldplaatjes, maar foto's van het exacte onderdeel dat je kunt aanschaffen. Als we meer dan 1 exemplaar van een deel hebben heb jij de keuze welke je het beste past, als er verschil in slijtage is vertaald zich dat ook direct in een lagere verkoopprijs.

Focus
Wij voeren uitsluitend gebruikte onderdelen van Fiat, Lancia, Alfa Romeo en BMW, Audi van modellen tussen de 8 en 20 jaar oud. Daar hebben we kijk op! In de rest zijn anderen beter of completer.


Dat vertaalt zich naar de missie van Delenkorf:
Wij willen het, door onze kwaliteit en betrouwbaarheid, verdienen uw vaste adres te worden voor gebruikte onderdelen voor uw auto uit Italië. Uiteindelijk hopen we daarmee deze modellen van een prematuur einde op de autosloop te redden. Zo kan de schoonheid van de op leeftijd komende modellen van deze merken voor de Nederlandse wegen behouden worden. Het moet weer leuk worden met trots in je niet te jonge, maar ook zeker niet te oude auto te rijden. Eenvoudig verkrijgbare gebruikte onderdelen spelen daar een doorslaggevende rol in. Wij vervullen onze ambities samen met onze klanten: de gepassioneerde garagebedrijven en hobbysleutelaars.