Onze partners

Wij zijn er trots op samen te werken met de volgende partners:


Autoservice Steven Nijenhuis is een universeel-garage die nog de ouderwetse kwaliteit biedt van een garagist die sleutelt, en de klant te woord staat. Vele autobezitters in Zutphen weten Steven Nijenhuis inmiddels te vinden voor allerhande onderhoud, autobanden enzovoort, maar er is ook duidelijk een groep autoliefhebbers in de klantenkring, die de mate van zorg en persoonlijke aandacht waarderen waar Autoservice Steven Nijenhuis om bekend staat. Neem eens een kijkje op de website voor algemene informatie, of ga direct naar de banden-webwinkel voor een idee het banden-assortiment.

Autoservice Steven Nijenhuis is voor Delenkorf een montagepartner, vrijwel alle onderdelen kunnen in overleg gemonteerd worden. Indien u dit wenst komen de verzendkosten te vervallen en leveren wij onze onderdelen ter plaatse op de afgesproken montagedag. Neem hiervoor altijd vooraf contact met Delenkorf op per e-mail.

Autoservice Steven Nijenhuis
Mercuriusweg 2
7202 BS Zutphen
Tel: 0575-775569
E-mail: info@autoservicenijenhuis.nl 


Arendse Auto's houdt zich bezig met onderhoud en verkoop van alle recente Lancia modellen, ook Fiat en Alfa Romeo bezitters behoren tot de doelgroep. Arendse heeft 25 jaar ervaring op Lancia gebied, en kan uitstekend overweg met de modellen Lybra, Ypsilon, Thesis, Phedra en Musa. Het specialisme van Arendse is echter de Lancia Kappa en specifiek de Lancia Kappa Coupé. Van dit bijzondere en exclusieve model (de laatste handgebouwde Lancia met slechts 3200 geproduceerde eenheden) heeft Arendse altijd een ruime keuze in occasions van uitzonderlijke kwaliteit. Neem eens een kijkje op de website van Arendse auto's waar ook een ruime selectie aan miniaturen wordt aangeboden.

Arendse Auto's Lancia Specialist
't Holland 47
6921 GX  DUIVEN
T 0316 - 261541
E-mail: info@arendseauto.nl