Nieuwe vrouwelijke stekker voor Lancia Delta integrale. Deze stekkers zijn ondermeer toegepast op de aansluiting van de radiateurfan / ventilator van de radiateur en op de thermostaat schakelaar in de radiateur. Is niet de standaard stekker zoals voor de knipperlichten en dergelijke, want de kabels van en naar de radiateurtoebehoren zijn dikker, en deze stekker is zwaarder uitgevoerd dan de meeste andere verbindingen op de Delta Integrale. Deze vrouwelijke stekker is de zijde voor montage aan de stroomverbruiker (dus de fan of de schakelaar) van de auto (de contrastekker bevindt zich aan de kabelboom-zijde), die stekkers zijn ook in ons assortiment op deze site te vinden.

Regelmatig is in het verleden een andere fan of schakelaar toegepast en is de originele stekker vervangen door een universele. Maak de kabelboom weer helemaal origineel met deze stekker.

De stekker komt compleet met een ongebruikt uiteinde voor de kabel, en een waterdicht stofkapje. Deze stekkers zijn eenvoudig zelf te monteren als je overweg kunt met een striptang en een krimptang.

Vergelijk altijd eerst nauwkeurig je bestaande stekker met de foto's er zijn soms ook origineel gemonteerd verschillende versies in omloop.


Stekker 1-polig vrouwelijk thermo-schakelaar en radiateur fan Lancia Delta Integrale

  • Model: DN00100113
  • Beschikbaarheid: 3
  • €6,05


Tags: stekker, 1-polig, vrouwelijk, thermo-schakelaar, radiateur, fan, lancia, delta, integrale